Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: اعمال جراحی در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی با رشد ۵۵ درصدی مواجه بوده و بیمارستان شریعتی ۳۱ هزار و ۸۰۰ بستری داشته است که در رتبه اول بیمارستان‌های تأمین اجتماعی کشوری در این بخش قرار دارد، این بیمارستان رتبه اول تعداد جراحی در کشور را نیز داراست.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمد رجالی امروز سه‌شنبه _ بیست‌ویکم تیرماه _ در نشست خبری، اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی تأمین سلامت را از جمله اهداف خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از گرامیداشت هفته تأمین اجتماعی یادآوری این رسالت بزرگ است به نحوی که کیفیت این اهداف هر روز بهتر از گذشته شود.

وی افزود: سهم بزرگی از شاغلان کشور تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی بوده و این سازمان اولین خریدار و دومین ارائه‌کننده خدمات درمانی است، تحول دیجیتالی از سال ۹۶ در این سازمان آغاز شده است و به رغم مشکلات اقتصادی موجود سعی شده در حوزه درمان بیشترین خدمات انجام شود. درمان مستقیم از طریق مراکز ملکی سازمان و درمان غیرمستقیم با خرید درمان از جمله خدمات درمانی این سازمان است.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: در استان اصفهان سه بیمارستان بزرگ با ۷۵۰ تخت، ۲۸ درمانگاه عمومی و تخصصی و یک درمانگاه تخصصی دندانپزشکی توسط سازمان تأمین اجتماعی ایجاد شده و فعال است.

رجالی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ در بیمارستان‌ها و مراکز تأمین اجتماعی استان ۶۶ هزار مورد بستری، ۴۰ هزار عمل جراحی، ۴۳ میلیون ویزیت سرپایی و ۳۵۰۰ شاغل داشته‌ایم.

افزایش ۵۰ درصدی اعمال جراحی در مراکز درمانی تأمین اجتماعی

وی تصریح کرد: در دوماهه ۱۴۰۱، در حوزه درمان سرپایی ۷۳۹ هزار ویزیت انجام شده که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته است. همچنین در این زمان حدود ۶۷۳۰ عمل جراحی در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی انجام شده که ۵۵ درصد رشد نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته داشته است.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: چهار میلیون و ۴۰۰ ویزیت در مراکز ملکی تأمین اجتماعی استان انجام شده است. بیمارستان شریعتی ۳۱ هزار و ۸۰۰ بستری داشته و در رتبه اول بیمارستان‌های تأمین اجتماعی کشوری در این بخش قرار دارد، این بیمارستان رتبه اول تعداد جراحی در کشور را نیز داراست.

راه اندازی درمانگاه تأمین اجتماعی دولت‌آباد با ۷۰ میلیارد تومان هزینه

رجالی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰، ۲۵ میلیون ویزیت سرپایی خرید خدمت انجام و ۲۸۵ هزار صورت حساب بستری توسط این سازمان خریداری شد. در سال گذشته در بخش درمان در مجموع ۳۱ هزار میلیارد تومان هزینه شده که نسبت به سال پیش از آن ۴۲ درصد افزایش یافته است.

وی با اشاره به صدور نسخه الکترونیک، گفت: تاکنون رشد نسخ الکترونیک به ۹۹.۵ درصد رسیده است، پایداری سیستم صدور نسخه الکترونیک بهبود قابل توجهی داشته است.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: درمانگاه تأمین اجتماعی دولت‌آباد با ۷۰ میلیارد تومان هزینه در هفته اخیر راه‌اندازی می‌شود، بخش جراحی قلب بیمارستان شریعتی ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا پایان سال جاری راه‌اندازی خواهد شد.

رجالی اضافه کرد: اعتبارات خوبی برای ساختمان بیمارستان میلاد استان اصفهان درنظر گرفته شده است تا جایگزین بیمارستان شریعتی شود زیرا عمر مفید این بیمارستان به پایان رسیده است. ظرفیت این بیمارستان به اندازه بیمارستان شریعتی خواهد بود همچنین در حال ارزیابی بخش غربی بیمارستان شریعتی هستیم که وضعیت مناسبی ندارد.

بیش از هزار دارو تحت پوشش تأمین اجتماعی

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی تنها تعهد پرداخت تعداد محدودی از داروها را دارد. نسخه‌ها ترکیبی از داروهای مختلف است، بنابراین تفاوت‌های قیمتی ناشی از عدم تعهد تأمین اجتماعی برای برخی از داروها است. بیش از هزار دارو اکنون تحت پوشش تأمین اجتماعی است که ۷۰ درصد هزینه آن را تأمین اجتماعی پرداخت می‌کند.

مدیر درمان سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه براساس جمعیت بیمه‌شدگان در هر منطقه می‌توان درمانگاه احداث کرد، گفت: اگر در شهری ۲۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی باشند، در آن شهر درمانگاه تأمین اجتماعی احداث خواهد شد همچنین براساس قانون اگر بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی دیگر شهرها درمان شوند، خدمات رایگان خواهد بود.

رجالی اضافه کرد: براساس آخرین ارزیابی انجام شده، مراجعان ۷۶ درصد رضایت داشته و بیشترین میزان نارضایتی‌ها در حوزه ویزیت متخصصان بوده است.

کد خبر 587623

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وضعیت بیمارستان های استان اصفهان افزایش درمان سرپایی کیفیت درمان در بیمارستان های تامین اجتماعی بیمارستان میلاد اصفهان بیمارستان شریعتی اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیمارستان های تأمین اجتماعی بیمارستان شریعتی انجام شده تحت پوشش رتبه اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی

درحالی‌که تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگزاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

براساس این گزارش، درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نامنویسی افراد تحت تکفل خود اقدام نمایند.

بر اساس این گزارش، بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی به نقل از اداره‌کل امور نامنویسی و حساب‌های انفرادی معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تائید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد. مثلاً در حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست. علاوه بر این برای تکمیل مراحل نامنویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

براساس این گزارش، به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نامنویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد. البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه¬شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این ۶ مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری دراین سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نامنویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نامنویسی افراد تبعی می‌شود. سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود. در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. درصورتی‌که افراد تبعی قبلاً تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نامنویسی شده باشند، صرفاً با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

گفتنی است به‌منظور نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن؛ تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر؛ تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگزاری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • غرق‌شدگی یک جوان در کانال آب محدوده حیدرآباد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • تحقق ۷۰ درصدی مصوبات حوزه درمان سفر رئیس‌جمهور به کاشان
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان